• hannevestre9

Ekstrautgave, Mandagsbladet uke 9 (2024)

Rudolfs Diner!

I og med at det ikke var fredagsblad forrige uke i vinterferien, kommer det et lite mandagsblad denne uken. Det er nemlig Rudolfs Diner på torsdag, og det vil vi jo gjerne informere om.

Rudolfs Diner torsdag 29. februar

Denne torsdagen serverer vi en gryte med aubergine og fennikel, ris og guacamole. Vi oppfordrer alle som vil komme til å melde seg på i forkant. Da blir det mye enklere å planlegge. Drop-in er selvfølgelig også mulig som alltid.

Alt sammen så økologisk og lokalt vi klarer. Maten serveres kl. 17.00–18.00.

Velkommen!

Meld deg på nå! Vipps kr 40,- x antall personer til #141736 «34 Skolemiddag Steinerskolen».

Oppgi eventuelle allergier i kommentarfeltet.

Drop-in er også mulig, men da er prisen kr 50,- pr. pers. Barn 0–6 år er alltid gratis. Har du ikke Vipps? Send en e-post til sigurdsandvik@gmail.com for å melde deg på.

Hva er Rudolfs Diner?

Rudolfs Diner tilbyr en næringsrik middag på skolen én torsdag i måneden, kl 17.00–18.00. Den er åpen for foreldre, barn og lærere. Middagen organiseres av en arrangørgruppe på initiativ fra FAU.

188 visninger0 kommentarer

Siste innlegg