top of page
Søk
  • hannevestre9

Fredagsbladet 24 (2022)

Sommerhilsen fra Kristin

Kjære elever, foreldre/ foresatte og medarbeidere,


I dag begynner sommerferien som mange ser frem til! Planer har blitt lagt, reiser er bestilt og turer i nærområder skal oppleves. Varmen er kommet og noen har kanskje allerede startet strandlivet?

Uansett hva vi alle skal fylle de neste ukene med, så er det fri fra skolehverdagene.


Når et skoleår avsluttes, er det mye å være takknemlig for.

Først vil jeg takke avgangsklassen for en fantastisk vitnemålsfest tidligere i uken, og rørende avslutning i dag. Gratulerer med vel fullført grunnskole! Dere har satt et flott avtrykk i skolens biografi som vil ha sin egen plass langt inn i fremtiden. Skolen ønsker dere lykke til videre i livet, og jeg håper dere alltid vil være tro mot dere selv.


Tusen takk til alle elever for smil og latter, artige påfunn, og morsomme kommentarer! Dere har alle lært mye dette året som dere ikke kunne i fjor på denne tiden. Dere har formet bokstaver, malt fine bilder, sunget nydelige sanger og fremført flotte skuespill som har gledet mange. Dere har også øvet regnestykker, jobbet med tekster, heklet og høvlet. Noen har klatret opp i fjell, og andre har studert stjernehimmelen.


Tusen takk også til alle foreldre/ foresatte i alle klasser for all støtte og hjelp til små og store arrangementer og fester. Takk for alt dere bringer inn av ideer og innspill. Takk til FAU som møter trofast og er medvirkende i skolens liv. Takk for godt og givende samarbeid gjennom hele året.


En stor og særskilt takk til alle medarbeidere, både lærere og assistenter som planlegger, gjennomfører, hjelper og tilrettelegger for elevene våre til ulike fag og på alle trinn. Dere legger ned en formidabel innsats for å løfte elevene fremover på sin læringsstige. Takk også for det dere legger ned av innsats og engasjement med alt det flotte og viktige som gjøres i SFO tiden! Flere dyktige og kjære kollegaer slutter nå i juni, og skolen er takknemlig for det dere har bidratt med! Vi ønsker dere lykke til videre!

God sommer til alle!


Hilsen KristinFugler i 4.klasse

Fugler har vært et tema og utgangspunkt for et større tegneprosjekt vi har hatt i 4.klasse denne våren. Elevene fikk en del av et bilde som puslespillbiter. Uvitende tegnet alle sin del. Klassen fordelte seg i pusle-og opphengsgruppe. Puslebildene viste seg bli et tre for «Fuglerådet». Elevene fikk høre forskjellige eventyr og fortellinger om fugler som ga utgangspunkt for Fuglerådets ekte og fantastiske fugler.Innblikk i livet i 5. klasse

5a har laget klasseavis!

Elevene har skrevet tekster, anmeldelser og reisebrev, gjort intervjuer og laget tegneserier.

Stor stas da det ferdige resultatet kunne deles ut på klasseavslutningen!

Dette kan fort bli en årlig tradisjon!


Vi varmer også opp til sommerferie på femte trinn. Dagen før dagen ble tilbragt på Hellvik med bading, is, sol (og regn!), latter, glede og utrolig hyggelig samvær.

En skikkelig fin flokk å ha med på tur!
Friminutt i sommerstemning, 6. klasse

Tenk å ha en dam i skolegården sin! Med levende vesener i et stillfarent liv.. Nysgjerrighet er læringens beste gjødsel!Av flere store stunder som vil stå igjen etter i år er skuespillet "Orfeus og Eurydike " det absolutte høydepunkt. Å skape sammen, fra kaos til form en hel forestilling gjør mye i en klasse. Fra jeg - til vi! Fra den enkelte til felleskapet der alle har sin viktige plass. Den greske sangdansen med tekst fra Platon, får stå som symbol på dette.

Det store året fra de gamle kulturer India, Persia og Egypt til Hellas med sin store utbredelse som kultur og med sine evige myter! For hvilke refleksjoner kan vokse i oss gjennom dem?
Flere inntrykk fra turen til Håøya

Endelig har inntrykkene fått satt seg, erfaringene er blitt fordøyd, og elevene i 8.a og 8.b har fått hvilt ut etter forrige ukes fantastiske tur til Håøya. For nysgjerrige foreldre, byr vi derfor på et par ekstra bilder, av noen av de fineste stundene.

Skoletur til Bergen for 10. klasse

Takk til alle som ga oss i 10. klasse penger på Stella Polaris i november!

Da vi var på klassetur i Bergen forrige uke fikk vi mange spennende opplevelser som rafting, bytur og fly i vindtunnel. To andre fine opplevelser var å gå på Escape Room og spise middag sammen på Brasilia og dette kunne vi ta oss råd til takket være alle pengene dere ga oss da vi fremførte Stella Polaris i november. Tusen takk! Bildet er tatt midt i Bergen sentrum under Ole Bull.

Hilsen 10. klasse


Avskjedshilsen til årets 10. klasse

Da var dagen kommet og 2006-kullet er nå ferdig ved skolen. Ungdomsskolen ble preget mye av corona, men likevel har de vært gjennom mye bra. Nå vender de snuten ut og skal ta fatt på nye utfordringer. I løpet av 10.klasse har elevene slått 2.klasse til riddere, underholdt med Stella Polaris, danset på skoleball, jobbet for Operasjon Dagsverk, vært konferansierer på karneval, holdt 17.mai tale og reist på en siste klassetur. Vi avsluttet sammen med utfordringer både i lufta og på vannet. Klassen brukte den siste uken til å sveve over fossefall i zip-line, de kastet seg utfor fosser i rafting og de fløy høyt i vindtunnell. Nå har de mottatt sine vitnemål og det hele ble avsluttet gjennom 2.klasses blomsterportal.

Vi kommer til å savne dere! Takk for alle utfordringer, latterkuler, knuste lamper, faglige utfordringer, turer, skuespill, sang, rabalder og mye mye mer! Lykke til fremover, vi heier på dere!!

De beste hilsner fra Marita og resten av lærerkollegiet.

Sommerhilsen fra Maria og SFO

Kjære alle sammen, tusen takk for i år!

Vi kan se tilbake på et herlig år på SFO både for voksne og barn.

Drømmen om å skape en felles base for 2.-4.klasse har gått i oppfyllelse, og dette har bidratt til større trivsel blant både barn og voksne!

I det siste skoleåret har vi videreutviklet kurstilbud og aktiviteter for barna. Vi kan også se tilbake på et veldig vellykket samarbeide med elever fra 10.klasse. Blant annet har de hatt dansekurs for mange av barna, og dette har virkelig vært et strålende prosjekt, som vi ser at både SFO-barna og 10.klasse-elevene har hatt stor glede og utbytte av. Vi fortsetter derfor samarbeidet med elever i kommende 10.klasse, og gleder oss til å arrangere nye og spennende kurs.

Samarbeidet med 1.klasse-SFO har blitt tett, og vi ser stor nytte av å kunne arrangere hyggelige treff og aktiviteter sammen. Barna blir kjent på tvers av alle trinn, og de store barna lærer å ta ansvar og være gode forbilder for de yngste.

Tusen takk for alle gode tilbakemeldinger fra dere foresatte, det betyr mye i vår hverdag!

Vi ser frem til et godt SFO-år til neste år, og ønsker dere alle en god sommer!


Med vennlig hilsen Maria, og alle oss som jobber på SFO

Gjenglemt tøy og kjøkkenutstyr

Kjære foreldre! Det er fortsatt mengder med gjenglemte fat og boller etc. fra 17.mai-feiringen. Og enda mer gjenglemt tøy, matbokser, sko, luer, støvler osv. på alle trinn. Kan dere ta en titt på slutten av dagen i dag, og få med ting hjem før sommeren? Det skal storrengjøres og bones neste uke, så alt må være tømt innen den tid.

Takk for hjelpen!Sommerferie for ungdommer på Fellesverket

Hei alle!

Sommerferien er straks her!

Vi på Fellesverket skal på tre turer i juli, som ungdommene nå kan melde deg på. Link til mer info om turene og påmelding ligger under. Alle turene er helt gratis, inngangsbilletter, reise og mat er inkludert.

Hvis dere vet om noen ungdommer som dette kunne vært aktuelt for, gjerne del videre :)386 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


Post: Blog2_Post
bottom of page