top of page
Søk
  • hannevestre9

Fredagsbladet 45 (2022)

Vellykket Lanternefest

Takk for en helt fantastisk Lanternefest i år! Vi var spente på om værgudene var med oss, og det holdt hardt - men heldigvis var det opphold og vi fikk hatt en nydelig vandring i novembermørket. Men først hadde dyktige 5.-klassinger fremvist vakker lyseurytmi, og høytideligheten var til å ta og føle på i salen. Sangen klang mellom trærne på veien til sletta, og vi hørte at mange av elevene hadde øvd både lenge og vel, for her kom alle vers i selv de lengste lanternesangene som perler på en snor. Nå kan vi gå inn i den mørkeste tiden, med visshet om at vi lyser opp ute i verden, men også inne i oss selv.


Pepperkakebaking for store og små på SFO

To dyktige elever i 10.klasse holder for tiden pepperkakeverksted for barna på SFO.

De har holdt flere verksteder allerede, og det er utrolig hyggelig stemning!

Barna får pynte hvert sitt pepperkakehjerte, som skal trekkes i den daglige julekalenderen vår i desember.

Vi er litt tidlig ute, det er mange hjerter som skal pyntes :).


Visma Flyt Skole

Mange av dere har kommet godt i gang med bruken av Visma Flyt Skole, og det er flott! Husk å aktivere både brukeren din i web-versjonen, og å laste ned appen til føring av fravær og enkel beskjedutveksling med lærere og skolen.

Les mer om VFS her og om appen her . Skolen har en målsetning om at alle foreldre er innfaset i systemet før jul. Hvis du har problemer med innlogg eller annet, ta kontakt med skolen.

Vi minner også om viktigheten av å ikke skrive sensitive opplysninger om f.eks. helse, trivsel eller annet i VFS. Hvis dere ønsker å kommunisere om dette med skolen, ta kontakt for å avtale telefontid.


Vil du stå på vikarlisten vår?

Til alle foreldre ved Steinerskolen på Nesodden

Vi ønsker oss flere navn på listen over vikarer/ringevikarer både til sfo og i skolen.

Om du kunne ha lyst og mulighet for å stille deg til disposisjon som vikar en eller flere dager i uken, ta kontakt😊

For vikariat SFO: Maria Kvaal 92812199

For vikariat Skole asistent/lærer: Anne Marit Jensen 41673092Trafikksikkerhet

Vi strever fortsatt noe med trafikksikkerheten på lærerparkeringen. Kan dere hjelpe oss med å huske å benytte pendlerparkeringen til henting/levering, ved å benytte gangstien til sykling og gange, og minne elevene deres på å benytte gangstien? Nå er det mørkt på morgenen og tidlig på ettermiddagen, og vi vil ha det så trygt som mulig. Takk for hjelpen!553 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


Post: Blog2_Post
bottom of page