top of page
Søk
  • hannevestre9

Fredagsbladet 47 (2022)

Takk for flott Julemarked!

Puh! Vel overstått julemarked alle sammen!

Barna har spist seg proppmette på pepperkaker, besteforeldre har hørt nydelig musikk i Wienerkaféen, mange har sikret seg unike, hjemmelagde julegaver, og alle vi varmet oss rundt bålet, med hendene rundt en rykende kopp, eller bare i samværet med andre. Det ble en aldeles strålende dag. Selv med noen endringer i rutinene fra tidligere år gikk det meste som smurt, og vi ser at endringene har gjort markedet enda litt bedre. Og det som kanskje er aller viktigst: Vi foreldre har blitt enda bedre kjent med hverandre, både i og på tvers av klassetrinn og barnehageavdelinger, og barna har fått oppleve at foreldrene engasjerer seg i deres verden. Ja, og alle har fått den første, lille smaken av julestemning. Det går gjetord om Nesodden Steinerskoles julemarked, og med god grunn. Og alt bygger på innsatsen dere foreldre legger ned med rigging, baking, oppvask, pynting, laging, snekring, og alt annet som må til for å få et julemarked på bena. Tusen takk og legg bena høyt! Det har dere fortjent. Og en spesiell takk til Tore Aslaksrud, som etter flere tiår i julemarkedskomitéen med planlegging, rigging, granbar og høyballer, nå takkes av. Du kan IALLEFALL legge bena høyt! Hilsen Julemarkedskomitéen ved Kristin, Myrna, Mikkel, og, for siste gang: Tore) PS: Fat og annen emballasje kan hentes under trappen i foajeen.

Skiktmaling i 7. klasse

Her er 7. klasses arbeid med skiktmaling. Motivene er fra jungelen. I jordens tropiske sone der sollyset nesten ikke klarer å nå gjennom bladverket i vekstenes tetthet.

Maleriene arbeides med uke etter uke. Strøk for strøk.


Turdag for 3A

Mandager er turdag, og tross årstiden og været koser vi oss like mye hver uke. Vi bærer med oss ved, og bålet vi tenner er både varmende og samlende i høstmørket.


Spiralen

I 2.klasse lager vi spiral som formtegning og som broderi i håndarbeid. Arbeidet er en stor øvelse. Vi øver både tålmodighet og finmotorikk.

Elevene lærer forsting, forsting med slyng (barna kaller det slalåm) attersting og tungesting.

Disse stingene vil brukes når vi skal brodere på håndarbeidsposene, som er neste prosjekt.Malerier fra 4A

Adam, fra gamle testamentet Genesis.
Økologisk eplemost til jul?

Vi har noen få kasser igjen med eplemost vi ikke fikk solgt ut på julemarkedet. Vi selger derfor ut kasser med nydelig økologisk eplemost fra Dyre Gård i Rygge/Moss, til innkjøpspris.

Rød Aroma, Kr. 650.- (24 flsk.)

Send SMS til:

Tore Aslaksrud, 48252545


Denne er forøvrig også kjempegod å lage eplegløgg med!


Bilder fra Rockeulven

Klasse 9A og Marita & Marita kan være svært stolte etter endt skuespillperiode, for maken til forestilling har vi ikke sett på lenge! For dere som ikke fikk med dere dette forrykende showet med store talenter innen både musikk, skuespill, dans og sang (og ikke minst komisk timing og rågøyale sketsjer) kan glede dere over en liten bildekavalkade under her:

Påminnelse om å ta i bruk Visma Flyt Skole

Vi minner om at alle foreldre må laste ned appen Min Skole, og logge seg inn på Visma Flyt Skoles web-portal for å aktivere sin bruker. Appen er først og fremst for melding av fravær og kort kommunikasjon med lærere, mens webversjonen er til søknader, samtykker, vurderinger m.m. Etter nyttår blir dette skolens kanal for kommunikasjon mellom skole og hjem, i tillegg til de andre funksjonene systemet tilbyr. Les mer om dette på skolens hjemmeside:


Visma Flyt Skole

Min Skole-appen


443 visninger1 kommentar

Siste innlegg

Se alle
Post: Blog2_Post
bottom of page