top of page
Søk
  • hannevestre9

Fredagsbladet uke 35, 2022

Velkommen til foreldremøte for barne- og mellomtrinn

Vi ønsker alle foresatte i 1. - 6.klasse hjertelig velkommen til felles foreldremøte


Mandag 5. september


OBS!


Vi gjør en vri med oppstart av foreldremøter i år, slik at foreldre som har barn både på barne- og mellomtrinn kan delta på to møter:


1.-4. klasse starter med foreldremøte i de respektive klasserom kl 18:00-19:00


Detter er det felles del i salen fra 19:15-20:15.


5.klasse, 6A og 6B har deretter foreldremøter i sine klasserom fra 20:30- 21:30


I fellesmøtet vil vi presentere lærerne på barnetrinnet, fortelle om skolens organisasjon, om FAU og julemarkedet, samt presentere helsesykepleier Anne Mina. Hun vil fortelle litt om sitt arbeid ved skolen.


Velkommen!
Formtegning i andre klasse

I disse første 3 ukene har vi formtegning i hovedfag og i vår arbeidsstund i 2.klasse. Formtegning er en oppvarming til periodene som kommer etterpå, som er norsk og regning. Det er også en forberedelse til de estetiske kunstfagene. Vi startet opp med det faktum at alt vi skal tegne og skrive i tiden fremover består av rette og krumme streker. Hele verden er satt sammen av dette, så det må vi øve oss på. Vi gjør formen som bevegelse og så tegner vi.Besøk på Teknisk Museum

9a har lært om den industrielle revolusjonen i dag, og fått foredrag temaet på Teknisk museum. Det var mye spennende å se på, mest populært var kanskje kjelleren der man kunne leke og lære om fart, spenning, energi, tyngdekraft m.m.

Mer formtegning

I femteklasse begynte de også året med formtegning. Nydelige arbeider, og stor utvikling siden første runden i andre klasse.
Skinnarbeider i 8. klasse

I kunst og håndverkstimene er halve 8.klasse i gang med å lage bokmerker i geiteskinn. De skjærer til kantene og preger de nydeligste bokstaver!Elevarbeider i 7. klasse

Pont du Gard. Romersk akvedukt.

Alea iacta est. Terningen er kastet. Innskrift på bivoks som i romersk tid. Sitat fra Julius Cæsar.


Feltstudie av den kjære store Eika på sletta. Den skal tegnes gjennom året og øve iakttagelsesevnen , blikket for treets karakter og tegnetekniske grep med lys, skygge, tetthet og liv. Trær er et av naturfagsemnene i 7. Klasse.Jentefotball?

Hei alle jenter!

Har du lyst til å spille fotball????


Vi og Norges fotballforbund mener jenter trenger egne fotballag med bare jentespillere fra de er små. Da TØR jentene mer og får bedre selvtillit!

Vi tror også at jentene gjerne vil spille mot andre jentelag. Det blir jevnere kamper og kampopplevelsen blir en helt annen!

Og dette vil vi gjerne hjelpe til med å få til!


Vi inviterer ALLE jenter i 1-4 klasse til fotballtrening, mye lek, enkel servering og moro med ball:


Søndag 28. august kl. 10.30-12 Berger Kunstgressbane («KGB» ved Berger Stadion)


Vi håper mange jenter synes fotball er moro – og at resultatet blir:


- Flere minijentelag på Nesodden

- Egen minijentecup i aprilEr du eldre enn 4. klasse og har lyst til å starte med fotball? Ta kontakt med Frederik (se telefonnr. under), eller møt opp på Idrettens dag på Berger 28.8 kl 12-15 og snakk med oss 😊


VEL MØTT!!!


Sportslig hilsen fra

Jentegruppa

Nesodden Idrettsforening fotball


(Eventuelle spørsmål; ta kontakt på tlf 47467000 eller mail frederik@nesoddenif.no)397 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


Post: Blog2_Post
bottom of page