top of page
Søk
 • hannevestre9

Fredagsbladet uke 38 (2022)

Malerier fra Soleggen

Elevene i 7. klasse er stadig fulle av inntrykk fra sin flotte leirskoleuke på Soleggen. Noen av disse inntrykkene har fått komme ut i form av malerier, som nå pryder veggen i klasserommet, og er nydelige minner om den fine uken vi hadde.Rudolfs Diner!

Varmende høstmat på Rudolf’s Diner 29. september 2022 Velkommen til middag på skolen igjen! Vi serverer ovnsbakte grønnsaker, couscous med friske urter, ost og en varmende tomatsaus med pastasalat ved siden av. Maten serveres kl. 17.00–18.00.

Meld deg på nå! Vipps kr 40 x antall personer til #141736 «34 Skolemiddag Steinerskolen». Oppgi allergier i kommentarfeltet.

Drop-in er også mulig, men da er prisen kr 50 pr. pers. Barn 0–6 år er alltid gratis. Har du ikke Vipps? Send en e-post til him@heidimathias.net for å melde deg på.Hva er Rudolf's Diner


Rudolf’s Diner tilbyr en næringsrik middag på skolen én torsdag i måneden, kl 17.00–18.00. Den er åpen for foreldre, barn og lærere. Middagen organiseres av en arrangørgruppe på initiativ fra FAU.Bli med å arrangere Rudolf’s Diner Aktiv deltakelse i organiseringen regnes som dugnadsarbeid og gir mulighet for fritak fra vårdugnaden på skolen. Dette gjelder hvis du er hovedansvarlig, kjøkkenhjelp eller serverings- og ryddeansvarlig 2 ganger pr. skoleår. Det samme gjelder hvis du er serverings- og ryddehjelper 4 ganger pr. skoleår.


Er du interessert? Send en e-post til him@heidimathias.netMer om trafikk i skolegården

Forrige uke minnet vi dere om å benytte gang- og sykkelstien, og det har vi sett god effekt av denne uken. Takk for hjelpen!

Vi har allikevel en oppfordring til, og det er at både elever og foreldre benytter seg av sykkelparkeringen ved enden av gangstien. Også ved henting og levering. Vi forteller elevene at det ikke er lov til å sykle i skolegården eller på skolens område mellom 8 - 16, og da er det fint også om foreldre overholder denne regelen. Også ved bruk av lastesykkel eller sykkel med sykkelvogn bak. Vi forsøker å holde skolens områder så trygge som mulig, og da er det ikke anledning til å sykle forbi sykkelparkeringen.

Tusen takk for hjelpen, sammen skaper vi et trygt utemiljø for barna våre!


Mikaeli!

Nå er det ikke lenge igjen før det braker løs med en av skolens kanskje mest karakteristiske fester, som både vi voksne og barna gleder seg til hvert eneste år. Hele skolen gjøres om til en stor middelalderfest med spennende motsprøver for alle trinn, og alle er kledd i flotte middelalderdrakter.

Informasjon til de enkelte klasser og hva de skal bidra med sendes ut klassevis fra klasselæree, men her finner dere programmet:


Mikaeli er en av Steinerskolens aller største og mest spennende fester, og vi inviterer foreldre med andreklasseforeldre især velkommen til å se på.


Kl: 08.30: Oppmøte i klasserom med MIDDELALDERKOSTYME. Kl. 09.15: Oppstilling basketbanen:

 • 10.kl.med fakler

 • Musikere (elever, lærere)

 • 2, 3a, 3b, 4a, 4b, 5, 6a, 6b, 7, 8, 9a, 9b

Middelalder-tog! Kl. 09.30: Mikkelsmess-spillet ved 6a og 6b ledet av Daria, Stine og Marita

Kl. 10.00: (ca.) Ridderturnering i hagen:

 • 2.kl. slås til riddere ledet av 10.kl. elever.

 • 8.kl. trommer v/Marita I


Kl. 10.30: PAUSE - med eplekake og saft. Kl. 11.00: (ca.) MOTSPRØVER!

 • 2.kl. sansesti sammen med 5.kl.

 • 3a, 3b, 4a, 4b, øver mot hos hverandre

 • Barnetrinnet avsluttende mots-prøve hos heksa og prinsessen!

 • 5.kl., 6a, 6b, 7.kl. øver mot hos hverandre + balansestokk u.trinn som avslutning

 • 8.kl., 9a, 9b, 10.kl. øver mot hos lærerne

Kl. 12.15: Felles avslutning utenfor foajeen.

 • 8.kl. Vanndåp!!!

SFO går som vanlig denne dagenHøstmalerier i første klasse

I Hasselkroken er høsten i full gang, og førsteklassingene har ivrig malt og tegnet små kunstverk av de flotte høstbladene vi ser rundt oss i denne årstiden. Nydelige blader fra alle slags trær, i flotte toner i gult, grønt, oransje og rødt.


Fredagscafè på ungdomstrinnet

I dag var det endelig tid for det svært etterlengtede arrangementet Fredagscafè på ungdsomstrinnet. Elevene har stått for organisering, og det ble både quiz og kake. I storefri ble foajeen gjort om til cafè, og 10. klasse har stått for baking av nydelige kaker.

Elevrådet tar sikte på å arrangere fredagscafè flere ganger denne høsten, og elevene inviteres til å bidra med innslag som quizer, sang, dans, slam - poesi eller annet de har lyst til å vise frem. Vi gleder oss til flere flotte cafèdager!515 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


Post: Blog2_Post
bottom of page