top of page
Søk
  • hannevestre9

Fredagsbladet 14 (2024)

Grimsåsen

4A startet skoleuken med en tur til Grimsåsen. Å gå i ulendt terreng er en god balanseøvelse for kroppen. Det innledet matteperioden om mål og vekt. Naturen bød på alt fra is til vann og alt imellom, gjørme, slush, steiner, grus og fjell da gjelder det å ta arma og bein i bruk hele veien og hva skjer når vi mister balansen ? Det blåste godt oppe på Grimsåsen og da var det ekstra godt med et varmende bål og god mat i sekken. Elevene tok små skatter fra naturen tilbake til klasserommet som skal brukes i undervisning denne uken. 


Snø i april


Siste skoledag opprant med masse, kram nysnø til glede for 2. klasse.  En snøball ble så stor at den til slutt ikke lot seg trille mer.

Andre igjen laget konstruksjoner som gikk å krype igjennom.

Vår i 1. klasse

Lite glimt av hva 1. klasse holdt på med uken før påske. 

Sitteunderlag ble ferdigstilt, vi malte påskebilder og vi var på en fantastisk tur, med deilig vær, den aller siste dagen før ferie. Vi dro til "øya" på turdagen og alle var i godt humør, det var godt vær og mange flotte påskeharereder ble laget. Barna la gulrot biter i rederne, slik at påskeharen og hoppetass kunne legge seg ned og hvile, og ta en matbit når de var ute på den lange hoppeturen sin i påsken. 

Snøskulpturer

I kroppsøvningsfaget har det vært tema: friluftsliv med fokus på samarbeid. Se så flotte skulpturer som har blitt skapt!Årets farligste og heteste påskekylling

Årets farligste og heteste påskekylling var det 9. klasse som fikk oppleve, til alles store spenning!


Søk julemarkedsmidler!

Nå har FAU og julemarkedskomiteen åpnet for årets tildeling av julemarkedsmidler. De håper på mange gode søknader, slik at midlene kan komme elevene og skolen til gode.

Husk å søke!


Vil du sitte i skolens styre?

FAU ønsker forslag til foreldrerepresentanter til skolens styre. Økonomisk og/eller juridisk kompetanse er særlig ønsket. Ta kontakt med Ole Giæver så snart som mulig, på e-post: ole.giaever@gmail.com319 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


Post: Blog2_Post
bottom of page