top of page
Søk
  • hannevestre9

Fredagsbladet 21 (2024)

Oppdatert: 3. jun.


Besøksdag for neste års 1. klassinger

En av de aller hyggeligste dagene vi har her på skolen hvert eneste år, er når alle kommende 1. klassinger har besøksdag. Spente små 5- og 6-åringer kommer i følge enten med en trygg voksen fra barnehagen, en mamma eller en pappa, og har så mye sommerfugler i magen at de nærmest hopper, danser eller nølende lister seg inn porten til 1. klasse.

I dag hadde vi begge de kommende 1. klassende på besøk, hver sin runde. De traff klassekameratene sine, fikk leke sammen ute, og fikk være med inn og lage en nydelig liten pinsefugl som henger her til neste gang de kommer for å skrives inn. Etter håndarbeidsstunden, fikk barna leke sammen ute, utforske den lille skolegården som er bare deres, og så avsluttet vi med ring og sang. Vi gleder oss til å bli kjent med dere alle sammen, og ønsker dere hjertelig velkommen til skolen vår.
Ute-SFO

SFO har flyttet ut! Nå som sommeren virker som den har kommet for fullt, er det ingen som vil være inne på SFO. Vi har derfor flyttet både vaktbordet, matserveringen og de fleste av aktivitetene ut, til alles store glede. Det pusles, spilles sjakk, bygges lego og skravles på bord og i skyggen, det lekes i solen og skogen, og det spises på knauser og benker. Vi elsker det!


3. klasse lager tur-apotek

3. klasse har turdag hver fredag, og i dag var det flere elever som bestemte seg for å samle inn varer til en flott butikk. Urter og viktige medisinske planter og remedier ble samlet innn, og det ble laget "medisiner som virker veldig godt mot brennesle og vepsestikk", blant annet. Godt å vite hvis skolen skulle mangle litt arnica eller annen viktig medisin.


Steinerskolenes Olympiske Leker

6. klasse deltar i dag i de Olympiske Leker for Steinerskolene i Oslo-området. Nesoddens 6. klasse skal delta i 5 Greske leker, bryting, ballast, 60 meter sprint og lengde hopp.


Ny skolehelsesykepleier etter sommeren

Kjære foresatte og elever.

Fra høsten 2024 bytter jeg jobb og det nærmer seg nå sommerferie.  I den anledning vil jeg takke alle for et godt samarbeid og fine menneskemøter.  Steinerskolen og de flotte elevene vil alltid ha en spesiell plass i hjertet mitt. Jeg håper dere vil ta godt i mot den nye helsesykepleieren Nina Nikolaisen som gleder seg til å ta stafettpinnen videre.

Stor klem fra Anne Mina


Velkommen til temakveld om eget sinne

I regi av kommunen inviteres alle foreldre til en temakveld om sinne.500 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


Post: Blog2_Post
bottom of page