top of page
Søk
  • hannevestre9

Fredagsbladet 25 (2024)

Velkommen Nina, ny helsesykepleier!

Som dere kunne lese i Fredagsbladet for noen uker siden, har Anne Mina som vi er så glade i fått seg ny jobb på Tangenåsen, og skal begynne der etter sommeren. Vi kommer til å savne deg Anne Mina, men heldigvis har vi fått en flott arvtaker til stillingen, og i dag var vi så heldige å få hilse på Nina Nikolaisen som begynner her i august. Nina kommer fra jobben som helsesykepleier på Fjellstrand skole, og gleder seg veldig til å begynne her hos oss. I dag var hun rundt på omvisning og fikk hilse på flere av elevene som var ute og lekte, og både Nina og vi gleder oss nå til hun skal ta fatt i august. Velkommen Nina!


Sommerhilsen fra Marianne


Kjære foresatte, venner av skolen og dere elever. 

Enda et år er gått og alt har gått forrykende fort. Husker dere hva jeg sa på begynnelsen av året, at alle dere skal bestige små og store topper og fjellhyller? Det har dere gjort!

Og 10.klasse har besteget skolens største fjelltopp, selveste Steinertoppen på skolen! 

Vi har en læreplan som vi følger, og i august 1919, sa Steiner noe klokt og viktig om denne: Vi skal ikke bare dosere og gi ut denne kunnskapen; nei vi skal håndtere dette kunnskapsstoffet slik at det blir et middel til å utvikle gode sjelelige evner og kroppslige evner i elevene.

Kunnskapen skal hjelpe oss å vokse, å bli gode, reale og sanne voksne. Dette har vært vårt bidrag til kjære 10A og B. Nå skal dere ut i verden!

Lekse til alle elever i sommer blir som før; Legg dere ned i gresset, kikk opp i skyene og finn all verdens rare dyr, ansikter og vesen. Bad, lek inn i de svale sommernetter og nyt ferien!   


God sommer,


Marianne


Lærerne tapte, for første gang i historien!

Den årlige volleyballturneringen gikk av stabelen i vekslende være med både sol og regn i går, torsdag. Lagene jobbet som alltid hardt, men til slutt gikk en uovertruffen gruppe fra 10A av med seieren. Heia!

Vinnerlaget får hvert år den store æren av å få kjempe mot det ubeseirede, steinharde lærerlaget som hittil i historien aldri har tapt en kamp. Før nå! Et råskinnlag av vinnerskaller spilte fletta av lærerne som svettet, stusset, sprutet sand, løp og smashet til ingen nytte. Vi bøyer oss i støvet for 10. klasse og vinnerne, gratulerer med en veldig velfortjent seier, BRAVO!

10. klasses utstilling i Halmhuset

Noen av dere har vært så heldige at dere har fått med dere den fantastiske utstillingen av 10. klasses arbeider som er stilt ut i Halmhuset. for dere andre, kan dere nyte et lite utvalg her:Sommerhilsen fra 4A

4A ønsker alle en riktig god sommer.


Kobber- og jernarbeider fra 9. kl!


PRIDE på ungdomstrinnet

Som vanlig markerte vi PRIDE på ungdomstrinnet denne uken. På skolen har vi skeive elever, foreldre og ansatte. Skolen ønsker med sin markering å vise at vi er en LGBTQ+ vennlig skole med både rom for og støtte til LGBTQ+ elever, kollegaer og familier.

Vi heiste som vanlig det flotte regnbueflagget vårt og hørte en sterk apell fra Johanna i 10B, før vi gikk videre til den mer lekne delen av markeringen der vi kåret den best pride-utkledde eleven og laget. Det var mange fantastiske regnbueantrekk!

6. kl sin snurrebassturnering 

gikk av stabelen i årets siste sløydtime på tirsdag. Her ser dere et utvalg av de selvlagde snurrebassene sekunder før de snurret i vei. Snurrebassen i midten gikk av med klar seier, med flere sekunders margin, takket være finjusteringer utført med sikker hånd i siste øyeblikk. Gratulerer!

Mer fra sløyden

Fugler fra 6. kl -med og uten luer -og en surfer fra 7a. 

7 a sine nisser 'før' og 'etter'.


289 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


Post: Blog2_Post
bottom of page