top of page
Søk
  • hannevestre9

Fredagsbladet uke 34 (2022)

Badetur til Hellevikstrand!

5. klasse er på badetur til Hellvikstrand i dag. Vi drar ut sommeren og nyter at det fortsatt er badetemperatur!

Nesten alle badet, og mange av elevene både hoppet, stupte og dødset ut i sjøen. Modige og badeglade elever, og en fantastisk start på helgen for både store og små.Snart leirskole for syvendeklassingene

I 7. Klasse er det forventninger i luften nå som leirskoleopphold på Soleggen nærmer seg!

I norsktimene har elevene arbeidet med brevsjangerens kjennetegn, og her er noen eksempler fra brevene vi skriver til den klassen vi skal møte.
Ny miljøarbeider på ungdomstrinnet

Sonja Silvana Lubiana er nyansatt miljøarbeider på ungdomsskolen og er allerede godt i gang med arbeidet. Denne uken har hun hilst på begge niendeklassene, og fortalt litt om seg selv og sin rolle på skolen. Sonja skal jobbe med trivsel og skolemiljø, bidra i mobbesaker og konflikter, og tilbyr også samtaler til ungdommer som har vanskelige ting de ønsker å snakke med en nøytral tredjeperson om. Sonja har bakgrunn fra Konfliktrådet og Røde Kors gatemegling, og er gestaltcoach. Før Sonja kom til oss, var hun leder i Miljøagentene, hun har jobbet med forhandlinger i Telenor og har også jobbet i Flyktningehjelpen i de fleste verdensdeler. Sonja gleder seg veldig til å jobbe med ungdommene, og har fått et flott kontor litt vekk fra hovedbygget, nede ved siden av SFO på baksiden av skolen. Her er alle velkommen til en prat, når de måtte ønske det. Velkommen!Botanikk og naturfag i 6a

Naturelementene sol, vann, luft og jord er forutsetninger for alt liv på vår klode.

Hvordan ville livet vært uten solens lys og varme? Hva hadde skjedd på vår planet hvis vi ikke hadde vann? Hvordan fungerer vannets kretsløp? Det samme vannet har vært i sirkulasjon gjennom milliarder av år som hav, breer, damp og regnvann. Det er havområdene som gir opplevelsen av jordkloden som en skimrende, blå perle i universet: «Den blå planet». Elevene fremstiller det vakkert i malestund.
Faddertur for våre nye andreklassinger

2.klasse har fått så flotte omtenksomme faddere, og gleden var stor da vi i lang, lang rekke gikk fadder og fadderbarn opp i marka på mandag og plukket blåbær.

Så møttes vi igjen onsdag til lek og matpause; 5.klasse hadde laget blåbærsyltetøy og 2.klasse stilte med nybakt brød.

Vi gleder oss til neste faddertur!

Velkommen til foreldremøte for barne- og mellomtrinn

Vi ønsker alle foresatte i 1.-6.klasse hjertelig velkommen til felles foreldremøte

Mandag 5. september


OBS!

Vi gjør en vri med oppstart av foreldremøter i år, slik at foreldre som har barn både på barne- og mellomtrinn kan delta på to møter:

1.-4. klasse starter med foreldremøte i de respektive klasserom kl 18:00-19:00

Detter er det felles del i salen fra 19:15-20:15.

5.klasse, 6A og 6B har deretter foreldremøter i sine klasserom fra 20:30- 21:30


I fellesmøtet vil vi presentere lærerne på barnetrinnet, fortelle om skolens organisasjon, om FAU og julemarkedet, samt presentere helsesykepleier Anne Mina. Hun vil fortelle litt om sitt arbeid ved skolen.

Velkommen!
457 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


Post: Blog2_Post
bottom of page